עוף קליפסו עם פלנטנות מוקפצות וסלסה במורד האי
עוף קליפסו עם פלנטנות מוקפצות וסלסאן במורד האי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם עגבניות משומר, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף באי עם סלסה פירות, בננות מטוגנות, ו שרימפס קליפסו עם שעועית שחורה-סלסה הדר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; לזרוק מעיל. מכסים ומקררים 1 שעה, מסתובבים מדי פעם.
הסר עוף מן המרינדה, הזמנת מרינדה; מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף עוף; לטגן 1 דקה לכל צד או עד השחמה.
הוסף מרינדה שמורות, נשאר 1/4 כפית מלח, עגבניות, מים, סראנו צ ' ילה; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. תשליך את צ ' ילה. למעלה כל חזה עוף עם תערובת עגבניות; לשרת עם סלסה במורד האי,
מקשטים עם ענפי טימין ופלחי לימון, אם תרצה.