עוף קשיו שום חריף
עוף קשיו שום חריף לוקח מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1248 אוהדים. אם יש לכם עור-על ירכיים עוף, מיץ ליים, שמן זית כתית נוספתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוף קשיו חריף, עוף קשיו חריף ג'ינג'ר, ו בישול איטי עוף קשיו חריף.
הוראות
הפוך את הדבק קשיו חריף: במעבד מזון או בלנדר, להוסיף את קשיו, כוסברה, שמן זית, שום, רוטב סויה, סוכר חום, jalapeño, מיץ ליים, ו 2 כפות מים.
דופק או תערובת עד התערובת היא משחה חלקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שמור שליש המרינדה להגשה עם העוף. השתמש בשאר לציפוי העוף.
מפזרים את הירכיים עוף בכל רחבי עם מלח ופלפל. ציפוי חתיכות עוף עם המרינדה.
בשלב זה, אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות קדימה, ולהירגע במשך כמה שעות או לילה עד מוכן לבשל. להביא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
גריל או לצלות את העוף: מחממים מטגן או להכין גריל (או מחבת גריל) לחום ישיר בינוני.
צלייה או עוף גריל, הנע לעתים קרובות, עד זהב פריך מדחום בשר קורא 165 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (לא נוגע עצם), או כאשר המיצים לרוץ ברור (לא ורוד) כאשר לחתוך עם סכין.
זה ייקח בערך 25 עד 35 דקות עבור גריל על חום בינוני, או על 10-20 דקות תחת broiler, תלוי כמה רחוק העוף מן החום.
שים לב שכאשר אתה הופך את החלקים, חלק מהציפוי ייפול. זה צפוי, אז אל תדאג אם וכאשר זה יקרה.
מגישים עם פלחי ליים, מרינדה שמורות וכוסברה.