עוף רוזמרין קלוי עם תפוחי אדמה
עוף רוזמרין קלוי עם תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 356 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, חזה עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף צלוי ברוזמרין ותפוחי אדמה, עוף צלוי ברוזמרין ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי ברוזמרין ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור בחלק העליון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת צלייה עם נייר קלף.
שים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, מפזרים 2 כפיות שמן, רוזמרין ו 1/4 מלח כפית ולזרוק לשלב. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת במחבת וצולים עד תפוחי האדמה רק מתחילים לרכך מעט, ערבוב לפי הצורך, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, מפזרים את חזה העוף עם 1/2 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מחממים את 1 כפית השמן הנותרת במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. מבשלים את העור בצד העוף למטה עד רק זהב, 4 עד 5 דקות.
הגדר את העור בצד העוף על תפוחי אדמה קלויים חלקית. צלוי עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הבשר מגיע 160 מעלות F והמיצים לרוץ ברור, 25 עד 30 דקות.
מעבירים את העוף ותפוחי האדמה למגש ומגישים.