עוף רימונים פרסי (Fesenjan)
המתכון פרסית עוף רימון (Fesenjan) יכול להתבצע בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עד 2 בצל, קינמון, חצאי אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Fesenjan (תבשיל עוף רימונים פרסי), עוף פרסי או ברווז ברוטב אגוז רימון (Fesenjan), ו Fesenjan (עוף רימון).
הוראות
טוסט לטחון את האגוזים: אתה יכול טוסט האגוזים באחת משתי דרכים. אתה יכול גם להפיץ אותם בשכבה אחת במחבת גדולה, וטוסט אותם על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד קל קלוי, או שאתה יכול להפיץ אותם בשכבה אחת בתבנית אפייה מעוטרת, וטוסט ב 177° בתנור במשך 8 עד 10 דקות.
בכל מקרה, פעם קלוי, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, דופק במעבד מזון או בלנדר עד הקרקע דק.
חום את חתיכות העוף על כל הצדדים: במחבת גדולה, חום 1 כף חמאה 2 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
כאשר החמאה נמסה, לטף את חתיכות העוף להתייבש שוב ולמקם את חתיכות העוף במחבת, עובד בקבוצות במידת צורך לא קהל המחבת, ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים.
מפזרים את העוף במלח בזמן הבישול.
מטגנים את הבצל: להשתמש בכפית מחוררת או מלקחיים כדי להסיר את העוף מן המחבת, להפריש.
מוסיפים כף חמאה וכף שמן למחבת. מנמיכים את החום נמוך בינוני.
מוסיף בצל קצוץ למחבת ו sauté עד שקוף, תוך ערבוב מדי פעם לשחרר את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת.
מוסיפים עוף ומניות: להחזיר את חתיכות העוף למחבת עם הבצל.
יוצקים 2 כוסות של ציר עוף על עוף ובצל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מוסיפים אגוזי מלך טחונים, מולסה רימונים, סוכר, תבלינים, מכסים ומבשלים: מערבבים את אגוזי מלך הקרקע, מולסה רימונים, סוכר ותבלינים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 1 שעה, תוך ערבוב כל 20 דקות בערך כדי למנוע את אגוזי המלך מלהידבק לתחתית המחבת.
הסר מהחום ולהתאים סוכר / מלח לפי הטעם. בשלב זה העוף צריך להיות להתפרק במכרז.
מגישים מעל פרסי פולאו או אורז אהוב אחר.