קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף שום עם תפוחי אדמה

עוף שום עם תפוחי אדמה
עוף שום עם תפוחי אדמה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 362 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחי אדמה, שום, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה עוף ושום, עוף שום ותפוחי אדמה, ו עוף שום עם תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את תפוחי האדמה לרצועות עבות כמו צ 'יפס סטייק, ולשכב אותם בתחתית 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס סטייקצ ' יפס סטייק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
טפטוף עם 2 כפות שמן זית, ואבק עם 1 כפות של adobo תיבול. מסדרים את חתיכות העוף על גבי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
טפטף את שמן הזית הנותר על העוף, ומפזר את שאר התיבול של האדובו.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מפזרים את השום פרוס סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
אופים, חשוף במשך 1 שעה, או עד שהעוף הוא כבר לא ורוד, והמיצים לרוץ ברור. אם באמצעות מדחום בשר, הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 175 מעלות F (79 מעלות C). אם העוף הופך כהה מדי לפני שהוא סיים לבשל, לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)