עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 408 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם יוגורט, חמאת בוטנים שמנת, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. נסו עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף, עוף תאילנדי לעטוף עם רוטב בוטנים חריף, ו סאטה עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 ° F. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית, מחממים חמאה בתנור 2 עד 3 דקות או עד מותך.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.