עין של סטייק עגול וקטשופ
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סטייק משמש עגול, צ'ילי סטייק עגול, ו ברביקיו סטייק עגול.
הוראות
מערבבים את הקמח והמלח בקערה. בעדינות לחץ את הסטייק לתוך תערובת הקמח כדי מעיל ולנער את עודף הקמח.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הבשר עד חום מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
הסר בשר ממחבת ולנקז עודפי שמן. מערבבים את הקטשופ, הבצל והמים למחבת, ואז מוסיפים את הבשר. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי ומבשלים עד מכרז, על 1 שעה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.