קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

עיצוב-פיצה משלך

עיצוב-פיצה משלך
עיצוב-שלך-פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, פטריות, חזיר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חותמת על ידי עוגיות עיצוב, גביני אפוי Rigatoni + עיצוב בלוג חדש, ו מרק תפוחי אדמה הודו שמנת & עיצוב בלוג מעודכן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים בקמח מחיטה מלאה ומלאה, 2 כפות שמן ומלח. לנצח במרץ 20 משיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן מנוחה 20 דקות. בצע כיוונים להלן עבור קרום דק או עבה.
3
עבור קרום דק: להעביר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים תנור ל 218°. גריז 2 סדינים עוגיות או 12 אינץ ' מחבתות פיצה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים קמח תירס. מחלקים בצק לשניים. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל חצי לתוך סיבוב 11 אינץ ' על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים חשופים כ 10 דקות או עד הקרום רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עבור קרום עבה: להעביר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מחממים תנור ל 191°. גריז 2 8 אינץ ' מחבתות מרובעות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים קמח תירס. מחלקים בצק לשניים. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל חצי בתחתית מחבת. מכסים ולתת לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד כמעט כפול.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים חשפו 20 עד 22 דקות או עד הקרום רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בעוד קרום אפייה, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, תיבול איטלקי ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב בצל רך; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מורחים רוטב פיצה על הקשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מפזרים תערובת בקר, פטריות וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
14
אופים פיצות דקות עם קרום דק ב-425F כ-10 דקות, פיצות עבות ב-375F כ-20 דקות, או עד שהגבינה מותכת והפיצות מבעבעות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעילים קבועים או מהיריםשמרים יבשים פעילים קבועים או מהירים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות מוצרלה גרוסה, צ'דר, מונטריי ג' ק או גבינת לבניםכוסות מוצרלה גרוסה, צ'דר, מונטריי ג' ק או גבינת לבנים16שרימפס וורידיםקמח תירסקמח תירס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מחיטה מלאה זהבקמח מחיטה מלאה זהב3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל המטרה זהבקמח לכל המטרה זהב2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל גדול או 1 פלפל ירוק בינוני, קצוץבצל גדול או 1 פלפל ירוק בינוני, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רזה (לפחות 80%) בשר בקר טחון, או בשר חזיר טחון, כבש או טורקיהרזה (לפחות 80%) בשר בקר טחון, או בשר חזיר טחון, כבש או טורקיה1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקיתיבול איטלקי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יכול פרוס פטריות, סחוט, או 1 יכול (4.5 עוז) צ'ילי ירוק קצוץ אל ישן, סחוטיכול פרוס פטריות, סחוט, או 1 יכול (4.5 עוז) צ'ילי ירוק קצוץ אל ישן, סחוט227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב פיצהרוטב פיצה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת או גבינת רומנוגבינת פרמזן מגוררת או גבינת רומנו1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית או ירקותשמן זית או ירקות16שרימפס וורידיםשמן זית או ירקותשמן זית או ירקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105°f עד 115°F)מים חמים (105°f עד 115°F)