עלי ברוסל ותרד מוקפץ
עלי ברוסל ותרד תינוק Sauté עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא צביטות נדיבות של מלח ים, תרד תינוק, חומץ שמפניה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חסה עליונית עם זיתים ואבטיח, סלק תינוק עם פטרוזיליה שטוחה ויניגרט מנטה, ו קישואים מוקפצים עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה עם כרוב ניצנים אחד בכל פעם, לקלף כל עלה בודד, החל מבחוץ ועובד לכיוון האמצע. המשך לקלף עד שתגיע לליבה הקשה שבו הוא פשוט חזק מדי למשוך עוד עלים. זרוק את הליבה ולשים את העלים בקערה גדולה. חזור עם כרוב הניצנים הנותרים.
על חום בינוני, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה.
הוסף את כל עלי בריסל ו sauté במשך כ -30 שניות.
מוסיפים את החומץ וסירופ מייפל וזורקים למעיל.
מוסיפים את התרד למחבת וזורקים עד שהוא בקושי נבול. עדיף רק מעט underdone במקרה זה, כפי שהוא ימשיך לבשל בחום משלה.
מפזרים מלח ושקדים מרקונה ומגישים מיד.