תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שיפוצניקים Provençale. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 528 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפלים בצבעים, מיץ לימון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עלילות שיפוצים Provençale, Halibut אפוי Provencale, ו שיפוצים Au Coq Au Vin (מתכונים דומים).
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1 כף תערובת עשב 1 כף שמן ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-
4
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל. חוט 1 פלפל מיני, 1 קישואים עגול, 1 חתיכת חצילים, 1 עגבניות, 1 חתיכת בצל, ו 1 פלפל מיני יותר על כל אחד 8 שיפודים. האם קדימה תערובת עשב וירקות יכול להתבצע 4 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מוסיפים 3 כפות שמן, 3 כפות מיץ לימון, שום; מפזרים מלח ופלפל וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 2 שעות, מתהפכים מדי פעם.יין מבשלים, נשאר 1 כף שמן, הנותרים 2 כפות מיץ לימון בסיר קטן עד מופחת 1/3 כוס, על 3 דקות. מערבבים בתערובת עשב שנותר. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. תניח בצד.מתלה גריל ריסוס עם ספריי nonstick; להכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). מחלקים קוביות דגים בין 4 שיפודים הנותרים. שיפודי ירקות גריל עד ירקות הם חרוך מעט ומכרז, מפנה מדי פעם, 10 עד 12 דקות. שיפודי דגים גריל עד דגים מבושלים דרך, מפנה מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.