קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עמוק צלחת תפוח טארט טאטן

עמוק צלחת תפוח טארט טאטן
טארט טארט אפל צלחת עמוקה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. אם יש לך בצק עלים, תפוחים טעים זהוב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, טארט תפוח טאטן, ו טארט תפוח טאטן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים לקרמל את הסוכר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. קח 4 ramekins גדול ויוצקים קרמל לתוך ישבנים ולסדר 1 חצי תפוח, לחתוך בצד למטה בתחתית של כל ramekin. קח את החצאים הנותרים לחתוך אותם 3 טריזים, כך שתוכל למלא את הפערים בחלק העליון של כל ramekin כדי ליצור משטח ברמה שבו המאפה יהיה לשכב על פני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מפזרים תפוחים עם קצת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מגלגלים את הבצק החוצה להשתמש חותך עוגיות לחתוך מעגלים בגודל של ramekins ומניחים על התפוחים מקפלים אותו בקצוות. לעשות 3 או 4 חורים עם סכין ו 1 באמצע כדי לשחרר קיטור בעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
אופים במשך 20 דקות ולאחר מכן לתת לו לנוח במשך 15 דקות. חשוב כי אתה עושה את זה אחרת התפוחים יתפרק כאשר אתה הופך אותו. קח צלחת ארוחת ערב ולשים אותו על כל ramekin. הפוך אותו ולהסיר לאט את ramekin.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים פושרים עם חנות קנה גלידת שעועית וניל. ;
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב