עמוק צלחת תפוח טארט טאטן
טארט טארט אפל צלחת עמוקה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. אם יש לך בצק עלים, תפוחים טעים זהוב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, טארט תפוח טאטן, ו טארט תפוח טאטן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים לקרמל את הסוכר, כ -10 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. קח 4 ramekins גדול ויוצקים קרמל לתוך ישבנים ולסדר 1 חצי תפוח, לחתוך בצד למטה בתחתית של כל ramekin. קח את החצאים הנותרים לחתוך אותם 3 טריזים, כך שתוכל למלא את הפערים בחלק העליון של כל ramekin כדי ליצור משטח ברמה שבו המאפה יהיה לשכב על פני.
מפזרים תפוחים עם קצת סוכר.
מגלגלים את הבצק החוצה להשתמש חותך עוגיות לחתוך מעגלים בגודל של ramekins ומניחים על התפוחים מקפלים אותו בקצוות. לעשות 3 או 4 חורים עם סכין ו 1 באמצע כדי לשחרר קיטור בעת האפייה.
אופים במשך 20 דקות ולאחר מכן לתת לו לנוח במשך 15 דקות. חשוב כי אתה עושה את זה אחרת התפוחים יתפרק כאשר אתה הופך אותו. קח צלחת ארוחת ערב ולשים אותו על כל ramekin. הפוך אותו ולהסיר לאט את ramekin.
מגישים פושרים עם חנות קנה גלידת שעועית וניל. ;