קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

עסיסי לוסי פודינג

עסיסי לוסי פודינג
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו לעשות עסיסי לוסי פודינג בבית. אתה מקבל קינוח שמגיש 4. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 368 אוהדים. אם יש לך אגסים, חמאה, ללא תוספת סוכר אוכמניות ריבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לוסי בורגר העסיסית (הידועה גם כ "לוסי לוסי לוסי היוסי"), לוסי בורגרס העסיסית, ו המבורגרים עסיסיים של לוסי ראנץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 190c/ גז 5 / מאוורר 170C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את פירות היער בקערה גדולה עם סוכר וריבה, ולאחר מכן מוסיפים את האגסים וזורקים לערבב. עצה לתוך צלחת אפייה עמוקה מדידה על 18x28cm, לכסות בנייר כסף צלוי בתנור במשך 20 דקות. פירס אגס או שניים כדי לראות אם הם באמת רך; אם לא, להחזיר צלחת לתנור עוד 5 דקות או עד שהם מרגישים רכים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים פירורי לחם עם החמאה ומפזרים על הפירות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
אופים שנחשפו בתנור במשך 10-15 דקות או עד הזהב ופריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "