עצמי עולה קמח כפול שוקולד צ'יפס עוגיות
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגיות חמאה פקאן קמח עצמי עולה, עוגיות שוקולד כפולות קמח קוקוס, ו פעמיים עוגיות קמח חומוס שוקולד (GF + דגנים ללא) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 1/3 כוסות של שוקולד צ ' יפס כהה (8 עוז) בקערה בטוחה במיקרוגל בעוצמה של 50%, תוך ערבוב כל 30 שניות עד נמס לחלוטין. מערבבים את אבקת הקקאו ואבקת האספרסו לתוך השוקולד המומס ולתת מגניב slightly.In קערת ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה, מלח (אם שימוש) ואת שניהם סוכרים עד שמנת. עם מיקסר על בינוני, להוסיף ביצים 1 כף בכל פעם עד incorporated, ואז להכות במשך 1 דקה. פעימה בתערובת וניל שוקולד נמס, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות. כאשר שוקולד משולב, מערבבים בקמח. ודא שהבצק הוא מגניב לחלוטין, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס 2/3 כוס הנותרים. מכסה תערובת ולתת לשבת עד מעובה.מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או משי. באמצעות כף מידה, לגרוף כפות ערמות של בצק וצורה לתוך כדורים. מסדרים כ 2 אינץ ' זה מזה (6 לגיליון) על גיליונות אפייה. לחץ צמרות למטה מעט.
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך 10 דקות או רק עד עוגיות להופיע להגדיר.
תן לעוגיות להתקרר על גיליונות אפייה על 5 דקות או עד שנקבע.