עקיצות אגס עטופות בפרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עקיצות אגס עטוף Prosciutto. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 22 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אגס, חזיר כפרי, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, עקיצות מנגו עטופות בפרושוטו, ו קוד עטוף Prosciutto.
הוראות
חותכים אגס לתוך 1/4-כדי 1/2-פרוסות אינץ (כ 16). לזרוק יחד פרוסות אגס ומשקה רך לימון ליים כדי למנוע בראונינג; לנקז.
מניחים 1 פרוסת אגס על גבי 3 עלי ארוגולה ו 1 עד 2 עלי בזיליקום.
חותכים כל פרושוטו פרוסה לאורכו לרצועות 4. מרכז לעטוף של כל צרור אגס עם 1 prosciutto רצועת. סדר על מגש הגשה, ומפזרים פלפל.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי ההוראות. מכסים עקיצות עם מגבות נייר לחות, ומקררים 30 דקות.