קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

עקיצות גבינה ברוקולי

עקיצות גבינה ברוקולי
גשו לסופר וקנו ברוקולי, פירורי לחם, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו נגיסות גבינה כחולה ברוקולי פטריות, פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה, ו עקיצות ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
מניחים ברוקולי בסיר בינוני עם כוס מים רותחים 1. חזור לרתיחה. קוק מכוסה עד המשרד אבל במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בסיר בינוני על אש נמוכה, להמס את גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מערבבים בברוקולי. אפשר לתערובת להתקרר ולעבות כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
5
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי הלחם, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים את התערובת על פיסת נייר שעווה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
7
טופס תערובת גבינת ברוקולי לתוך כדורים להתגלגל בתערובת פירור הלחם עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
גבינהגבינה
לחםלחם
גלולגלול
8
מטגנים עמוק את הכדורים עד חום זהוב, על 5 דקות.
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר