עקיצות גבינה ברוקולי
גשו לסופר וקנו ברוקולי, פירורי לחם, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו נגיסות גבינה כחולה ברוקולי פטריות, פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה, ו עקיצות ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים ברוקולי בסיר בינוני עם כוס מים רותחים 1. חזור לרתיחה. קוק מכוסה עד המשרד אבל במכרז, על 5 דקות.
בסיר בינוני על אש נמוכה, להמס את גבינת צ ' דר.
מערבבים בברוקולי. אפשר לתערובת להתקרר ולעבות כ 15 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי הלחם, מלח ופלפל.
מורחים את התערובת על פיסת נייר שעווה גדולה.
טופס תערובת גבינת ברוקולי לתוך כדורים להתגלגל בתערובת פירור הלחם עד מצופה היטב.
מטגנים עמוק את הכדורים עד חום זהוב, על 5 דקות.