צ'ופינו
אם יש לכם יין, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cioppino, Cioppino, ו Cioppino.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים את הבצל עד שהוא ברור, ואז מוסיפים את השום. Satue עוד כמה דקות, ואז להוסיף את מלאי הדגים, יין ומרינרה, ולהפוך את החום עד כך שהוא רותח. גרידת לימון ותפוז, ואז לסחוט את המיץ.
תוסיף גם את הזיתים. עכשיו מוסיפים את הצדפות ומכסים. מבשלים במשך כמה דקות עד שהם מתחילים לפתוח.
מוסיפים את הדגים והמוסלים.
כאשר הדגים מבושלים והמוסלים פתוחים מוסיפים את הסרטן (הסרטן שקיבלנו כבר היה מבושל ורק צריך להתחמם). מכסים עוד כמה דקות, טעם מלח - שלנו לא צריך שום תוספת כי זיתים ופירות ים הוסיפו שפע. אבל אולי תצטרך קצת.
מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים עם לחם בגריל או גרידלי עבור slopping את המיץ! אתה צריך כפות ומזלגות הן כדי לקבל את כל הדברים הטובים ואת המרק!!