ערב שבת חזיר ושעועית נבטי מוקפץ
שבועי חזיר ונבטי שעועית מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 293 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו זנגביל, רוטב סויה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן חזיר ברוטב שעועית שחורה, כרוב ניצנים מוקפץ של גל מזון ובשר חזיר שעועית שחורה S, ו Togue guisado עם lechon kawali (נבטי שעועית מונג מערבבים ומטגנים עם חזיר קלוי פריך) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת ווק גדולה או ברזל יצוק על חום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים היטב עם כף עץ עד מאוד ריחני, כעשר שניות.
מוסיפים את החזיר, המלח והצ ' ילי. מוקפץ עד חזיר הוא כבר לא ורוד, אחת עד שתי דקות.
מוסיפים את נבטי השעועית, ומערבבים במשך 30 שניות. כסה את הווק, ותבשל לשתי דקות. מנערים את הווק מדי פעם כדי למנוע מהחזיר להידבק.
הסר את הכיסוי, ולאחר מכן להוסיף את רוטב הסויה. מוקפץ עד החומרים מצופים ברוטב סויה, על 15 שניות.
מגישים את המנה מיד עם אורז לבן. התאם תיבול עם רוטב סויה יותר, במידת הצורך.