עשב טרי וטרוף גבינת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עשב טרי גבינת שמנת לטרוף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. אם יש לך חלב, גבינת שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו אפונה טרייה, סלט עשבי תיבול וגבינה, רביולי תירס טרי עם רוטב שמנת עשב, ו גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים, החלב, המלח והפלפלפל בקערה גדולה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב; מניחים בצד.ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה עד הקצפה.
בואו לשבת ללא הפרעה עד הביצים רק להתחיל להגדיר סביב הקצוות, על 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף את הביצים מהקצוות למרכז. לפזר את חתיכות גבינת שמנת על הביצים ומערבבים בעדינות לשלב.
תן לשבת שוב עד הקצוות להתחיל להגדיר, ואז להפיץ בחזרה לתוך שכבה אפילו. חוזר, דוחפים את הביצים מהקצוות למרכז כל 30 שניות, עד שהביצים כמעט מוגדרות והגבינה מותכת ומשולבת, למשך זמן בישול כולל של 4 עד 5 דקות. (החלק העליון של הביצים עדיין צריך להיות רטוב מעט.)
מפזרים את עשבי תיבול בעדינות לערבב לשלב.