פאדג'אגוזים שיבולת שועל
פאדג'אגוזים שיבולת שועל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצים, סודה לשתייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. מתכונים דומים: שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פאדג'אגוזים שיבולת שועל, ו חטיפי שוקולד שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים 1 כוס חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד חלקה וקרם. מערבבים ביצים, 2 כפיות תמצית וניל, ו 1/2 כפית תמצית שקדים; לערבב היטב.
מערבבים שיבולת שועל, קמח, שקדים פרוסים, סודה לשתייה, ו 1 כפית מלח בקערה אחרת; מערבבים לתוך תערובת חמאה עד הבלילה היא פשוט מעורבת.
מורחים 2/3 הבלילה לתוך 10x15 אינץ ' מסגרת אפייה.
מחממים שבבי שוקולד, חלב מרוכז, 2 כפות חמאה, ו 1/2 כפית מלח בסיר על חום בינוני עד שוקולד נמס, על 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 2 כפיות תמצית וניל 1/2 כפית תמצית שקדים.
מורחים תערובת שוקולד לתוך תבנית אפייה מעל הבלילה שיבולת שועל. כפית נותרת 1/3 הבלילה שיבולת שועל על שוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.