תבשיל תפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 279 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. גשו לסופר וקנו ירקות, פלפל, מרק סלרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל תפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים 1/2 כוס חמאה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' בתנור 350 5 עד 6 דקות או עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים תפוחי אדמה מטוגנים על חמאה בצלחת; למעלה עם ירקות. מערבבים יחד מרק ואת 4 המרכיבים הבאים; להפיץ על ירקות.