פאדג'חלמונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים פאדג. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 672 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו ליקר ביצים, פקאן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פאדג'חלמונה, פאדג'חלמונה, ו פאדג'חלמונה.
הוראות
קו 8 " x4 " מחבת כיכר עם רדיד אלומיניום; רדיד חמאה ולהניח בצד.
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד 4 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה. לשטוף את crysals מן הצדדים של מחבת באמצעות מברשת מאפה טבול במים חמים. הכנס מדחום ממתקים לתערובת ליקר ביצים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רושמת מדחום 23
הסר מחבת מחום ותערובת סוכר קרירה, ללא הפרעה, עד שהטמפרטורה יורדת ל -190 (15 עד 18 דקות.)
מערבבים בפקאנים ושאר 3 מרכיבים; להכות עם כף עץ עד פאדג מתעבה ופשוט מתחיל לאבד את הברק שלה (5 עד 8 דקות).
יוצקים ממתקים למחבת מוכנה. מגניב לחלוטין; לחתוך לריבועים.