פאדג'חמאת בוטנים אני
פאדג'חמאת בוטנים אני ללא גלוטן ומספק כ 96 מנות. יש קינוח זה 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, קרם מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, חמאת בוטנים גביע פאדג', ו חמאת בוטנים פאדג השלישי.
הוראות
חמאה אחד 7x11 או 9x13 מחבת אינץ.
בסיר 4 ליטר לשלב את הסוכר, קרם מרשמלו, התאדה חלב וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת. להרתיח ומערבבים במשך 5 דקות. (זה יהיה לשרוף בקלות אז לצפות בו בזהירות.)
הסר מהחום ומערבבים את שבבי חמאת הבוטנים. לנצח עד שבבים נמסים.
מורחים תערובת למחבת ולתת מגניב ואז לחתוך לריבועים קטנטנים.
וריאציה: לאחר תערובת שחין 5 דקות, לחלק את התערובת במחצית ולהוסיף 1 כוס שבבי חמאת בוטנים למחצית אחת ו 1/2 כוס אבקת קקאו ו 1/4 חמאה מומסת לחצי השני.
יוצקים תערובת "בלונדינית" למחבת. למעלה עם תערובת קקאו.
בואו להתקרר לפני חיתוך לריבועים.