פאדג'מוקה קל
אם 31 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פאדג'מוקה קל עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת אספרסו מיידית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פאדג'מוקה קל עם Cacao Nibs, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת מוקה פאדג'.
הוראות
חותכים פיסת נייר קלף באורך 16 אינץ 'ומקפלים על הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם הקלף, בצד התפר למטה (2 הקצוות הארוכים יתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
מניחים את החלב, השוקולד, אבקת האספרסו, ומלח דק בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה, על 15 דקות. מערבבים בוניל.מיד לשפוך את התערובת לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מפזרים באופן שווה עם מלח פתיתי.
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פאדג 'מוגדר, לפחות 6 שעות או overnight.To הסר את פאדג' מהמחבת, להפעיל סכין לאורך 2 הקצוות החשופים. אחזו בקלף התלוי על הקצוות ושלפו אותו מהצלחת.
להעביר את הפאדג ' ללוח חיתוך, להסיר את הקלף, ולהשליך אותו. החזק סכין ארוכה וחדה מתחת למים זורמים חמים, לנגב עם מגבת, ולפרוס את הפאדג', חוזר חימום ומנגב את הסכין אחרי כל פרוסה עד שיש לך 64 (1 אינץ') חתיכות. פאדג ' יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.