קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'מוקה קל

פאדג'מוקה קל
אם 31 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פאדג'מוקה קל עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת אספרסו מיידית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פאדג'מוקה קל עם Cacao Nibs, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת מוקה פאדג'.

הוראות

1
חותכים פיסת נייר קלף באורך 16 אינץ 'ומקפלים על הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם הקלף, בצד התפר למטה (2 הקצוות הארוכים יתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מניחים את החלב, השוקולד, אבקת האספרסו, ומלח דק בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה, על 15 דקות. מערבבים בוניל.מיד לשפוך את התערובת לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח משובחמלח משובח
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים באופן שווה עם מלח פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פאדג 'מוגדר, לפחות 6 שעות או overnight.To הסר את פאדג' מהמחבת, להפעיל סכין לאורך 2 הקצוות החשופים. אחזו בקלף התלוי על הקצוות ושלפו אותו מהצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר את הפאדג ' ללוח חיתוך, להסיר את הקלף, ולהשליך אותו. החזק סכין ארוכה וחדה מתחת למים זורמים חמים, לנגב עם מגבת, ולפרוס את הפאדג', חוזר חימום ומנגב את הסכין אחרי כל פרוסה עד שיש לך 64 (1 אינץ') חתיכות. פאדג ' יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים