קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'מוקה קל

פאדג'מוקה קל
אם 31 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פאדג'מוקה קל עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת אספרסו מיידית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פאדג'מוקה קל עם Cacao Nibs, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת מוקה פאדג'.

הוראות

1
חותכים פיסת נייר קלף באורך 16 אינץ 'ומקפלים על הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם הקלף, בצד התפר למטה (2 הקצוות הארוכים יתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מניחים את החלב, השוקולד, אבקת האספרסו, ומלח דק בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה, על 15 דקות. מערבבים בוניל.מיד לשפוך את התערובת לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מלח משובחמלח משובח
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים באופן שווה עם מלח פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פאדג 'מוגדר, לפחות 6 שעות או overnight.To הסר את פאדג' מהמחבת, להפעיל סכין לאורך 2 הקצוות החשופים. אחזו בקלף התלוי על הקצוות ושלפו אותו מהצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר את הפאדג ' ללוח חיתוך, להסיר את הקלף, ולהשליך אותו. החזק סכין ארוכה וחדה מתחת למים זורמים חמים, לנגב עם מגבת, ולפרוס את הפאדג', חוזר חימום ומנגב את הסכין אחרי כל פרוסה עד שיש לך 64 (1 אינץ') חתיכות. פאדג ' יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד