פאדג'מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאדג מנטה. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 32 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב קוקוס רגיל, אבקת קקאו הולנדית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו פאדג'מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל אפייה מרובע 8 x 8 אינץ pan.In קערה גדולה, לשלב את שבבי שוקולד, סוכר, קקאו.בנפרד, מניחים את המרגרינה (או שמן) ואת חלב הקוקוס בסיר קטן, ומערבבים יחד על חום בינוני.מבשלים את התערובת עד המרגרינה נמסה, בועות רק להתחיל לשבור על פני השטח.
הסר אותו מהתנור, ומיד לשפוך על תערובת השוקולד.
תן הכל לשבת במשך כמה דקות, ולאחר מכן מערבבים במרץ כדי להמיס את השוקולד ולשלב את החומרים יבשים.המשך ערבוב עד צורות תערובת חלקה לחלוטין.
מערבבים בתמציות ובערך 4 של מקלות הממתקים הכתושים, ובמהירות לשפוך הכל למחבת מוכנה שלך.להחליק את החלק העליון ומפזרים את מקלות הממתקים הכתושים הנותרים באופן שווה על פני השטח כולו חשוף.לחץ על הממתקים בעדינות לתוך פאדג ' עם כף היד שלך.
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לריבועים.