ביצים מונטה קריסטוס
ביצים מונטה כריסטוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 303 קלוריות . תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוז מוסקט, לחם סנדוויץ', גבינת גאודה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם ציון של 25% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: Deli Monte Cristos , Kicked Up Monte Cristos! , ומונטה כריסטוס וופל .
הוראות
מערבבים את החרדל והמיונז בקערה קטנה.
פורסים 3 פרוסות לחם ומברישים כל אחת בכפית מתערובת החרדל. מעל כל חתיכת לחם פרוסה אחת של גבינה, הודו וחזיר. מכסים בפרוסת לחם נוספת ומברישים בכפית נוספת מתערובת החרדל; מעל כל כריך פרוסה נוספת של גבינה, הודו וחזיר.
מברישים את 3 פרוסות הלחם הנותרות בתערובת החרדל ומניחים על הכריכים עם הצד החרדל כלפי מטה.
חותכים את הקרום, ואז עוטפים את הכריכים היטב בניילון נצמד. מצננים במקרר לפחות 30 דקות ועד 6 שעות. (עטיפת הכריכים עוזרת לשמור אותם קומפקטיים.)
טורפים בקערה רדודה את אגוז הביצים והאגוז מוסקט. פתחו את הכריכים וטבלו בעגלת הביצים, הופכים לציפוי שני הצדדים. ממיסים מחצית מהחמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הכריכים ומבשלים עד שהחלק התחתון מזהיב, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את יתרת החמאה, הופכים את הכריכים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, כ-3 דקות נוספות.
חותכים את הכריכים לרבעים. מפדרים בסוכר קונדיטורים, אם רוצים, ומגישים עם רוטב חמוציות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Banfi Rosa Regale Brachetto (ספליט). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
Banfi Rosa Regale Brachetto (פיצול)
ל-Rosa Regale Brachetto 2013 יש בוקקט של פטל, תותים ועלי כותרת של ורדים עם חיך מרענן בשל החומציות הפריכה והטעם המפתה של הפטל. מושלם לכל אירוע. יין מבעבע ייחודי וחגיגי, אפרטיף מפתה ויין קינוח אלגנטי. משתלב היטב עם פירות ים, גבינות, מאכלים חריפים ושוקולד. הגש צונן.