קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג'שוקולד מנטה בשכבות

פאדג'שוקולד מנטה בשכבות
פאדג'שוקולד מנטה בשכבות נטול גלוטן, ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 855 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. לכו לחנות ואספו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב מרוכז עם מותג הנשר, תמצית מנטה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 128 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 44%. נסו פאדג'שוקולד מנטה בשכבות, פאדג'מנטה בשכבות, ו פאדג'שכבות שוקולד קרמל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר כבד, על אש נמוכה, ממיסים שוקולד צ ' יפס עם 1 כוס חלב מרוכז ממותק; מוסיפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מורחים מחצית מהתערובת לתבנית מרובעת בגודל 8 או 9 אינץ ' מרופדת בנייר שעווה; מצננים 10 דקות או עד שהם יציבים. החזק את תערובת השוקולד שנותרה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בסיר כבד, על אש נמוכה, ממיסים אבקת לבן ציפוי עם הנותרים חלב מרוכז ממותק (תערובת יהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים תמצית מנטה וצבעי מאכל (לא חובה).
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
5
מורחים על שכבת שוקולד צוננת; מצננים 10 דקות יותר או עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מורחים תערובת שוקולד שמורה על שכבת נענע. צ ' יל 2 שעות או עד המשרד. הופכים לקרש חיתוך; מקלפים נייר וחותכים לריבועים. אחסן שאריות מכוסות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך