פאדי פקאן שטרויזל ברים
חטיפי פקאן שטרויזל פאדי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הר ד ' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם סוכר, קמח, חלמון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. נסו פאדי פקאן שטרויזל ברים, ברים שטרויזל מטורפים, ו פאדי פקאן ברים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את המקל 1 בתוספת 2 כפות חמאה עם הסוכר והחלמון עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומקציפים במהירות נמוכה עד לחות אחידה, כ -2 דקות. בעזרת הידיים ללוש פעם או פעמיים כדי להפגיש את הבצק.
חמאה תבנית אפייה מתכתית מרובעת בגודל 9 אינץ'. טפחו שלושה רבעים מהבצק לתבנית בשכבה אחידה. בקערה מקציפים את הפקאנים לבצק שנותר. מפוררים את שטרויזל הפקאן על צלחת. מקררים את הקרום והשטרויזל למשך 10 דקות.
בסיר בינוני שלבו את השוקולד והחלב המרוכז ובחשו על אש נמוכה עד להמסה וסמיכה מאוד, כ -3 דקות.
מגרדים לקערה. לחץ על יריעת ניילון ישירות על המשטח והניח להתקרר מעט.
מורחים את המילוי הפאדי באופן אחיד על הבצק שבתבנית ומפזרים את המלח הגס. מפזרים מעל את שטרויזל הפקאן.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 40 עד 45 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
הפעל את קצה הסכין סביב קצה התבנית.
חותכים את הריבוע ל -18 ברים ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -40 דולר לבקבוק.
![מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה]()
מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין המבריק ביותר בגרונהאוס, שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות את ריזלינג החומצה השופעת והנמוכה מעט יותר, שאחיו הגדול אבסטברג. ספאטלס מתוק עם ניחוחות נפץ וטעמים של תפוחים טעימים אדומים, אפרסקים צהובים, תות / ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.