פאולה אפויה חזיר וגבינה עוף
עוף החזיר והגבינה האפוי של פאולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 767 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת שום, עלי פטרוזיליה, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
לדלות את חזה העוף בקמח מתובל בתיבול הבית, ואז לטבול ביצה לשטוף עם רוטב חם, לטעום, ואז לדלות בתערובת של פירורי לחם, תיבול יווני, ופרמזן. חום העוף בכל צד במחבת עם שמן זית על חום בינוני גבוה. לאחר הטיגון, להעביר עוף למחבת סדין. למעלה עם 1 פרוסת חזיר, 1 כפית פטרוזיליה קצוצה 1 פרוסת גבינת מוצרלה.
מניחים בתנור במשך 8 דקות, רק עד גבינה נמסה ומתחיל לקבל תוסס.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.