לחם תות שיבולת שועל
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש אבקת אפייה, מלח, שיבולת שועל מגולגל, ושמן צמחי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 43%. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל לחם בננה תות, לחם בננה פקאן שיבולת שועל ליום שיבולת השועל הלאומי, ו לחם תות ללא ביצים-לחם תות טבעוני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים שתי תבניות כיכר בגודל 7 על 3 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, 1 1/2 כוסות שיבולת שועל מגולגלת, סוכר, קינמון, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב גדולה. בקערה אחרת מקציפים יחד את השמן הצמחי והביצים; מערבבים לתערובת קמח עד שרק מרטיבים. מקפלים פנימה תותים.
יוצקים לתוך מחבתות כיכר מוכן, ומפזרים את צמרות עם 1/4 כוס הנותרים של שיבולת שועל מגולגל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מצננים את לחם התות במחבתות למשך 5 דקות לפני שמתקררים לחלוטין על רשת.