המתכון לפהיטס סטייק ופלפל במרינדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלכם בכ -45 דקות . מתכון זה מנה ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -25 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 296 קלוריות . הוא מושלם ליום ולנטיין . מתכון זה אהוב על ידי 159 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם אבקת צ'ילי, סטייק פלנק, טורטיות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 95% , וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פהיטס סטייק סקirt , סטייק פלאט איירון במרינדה וסטייק פלפל לימון .
הוראות
1
בקערה קטנה, טרפו את שבעת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה. חלקו את המרינדה בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
3
חותכים את סטייקי החצאית לשניים ומוסיפים לשקית השנייה; סוגרים את השקית והופכים לציפוי. מקררים את הירקות והבקר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
סננו את הירקות והבשר, וזרוק את המרינדה. צלו את הבצל והפובלאנו, מכוסים, על אש בינונית 4-6 דקות מכל צד או עד שהם רכים. צלו את החלפיניו 2-3 דקות מכל צד או עד שהם פריכים-רכים. צלו את הסטייקים, מכוסים, על אש בינונית 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום צריך להראות 145°; מדיום, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6 סטייקים של 8 אונקיות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה