קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

פאחיטס סטייק כבוש ופלפל

פאחיטס סטייק כבוש ופלפל
המתכון לפהיטס סטייק ופלפל במרינדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלכם בכ -45 דקות . מתכון זה מנה ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -25 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 296 קלוריות . הוא מושלם ליום ולנטיין . מתכון זה אהוב על ידי 159 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם אבקת צ'ילי, סטייק פלנק, טורטיות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 95% , וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פהיטס סטייק סקirt , סטייק פלאט איירון במרינדה וסטייק פלפל לימון .

הוראות

1
בקערה קטנה, טרפו את שבעת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה. חלקו את המרינדה בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסיפו פלפלים ובצל לשקית אחת; סגרו את השקית וסובבו בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
חותכים את סטייקי החצאית לשניים ומוסיפים לשקית השנייה; סוגרים את השקית והופכים לציפוי. מקררים את הירקות והבקר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
סננו את הירקות והבשר, וזרוק את המרינדה. צלו את הבצל והפובלאנו, מכוסים, על אש בינונית 4-6 דקות מכל צד או עד שהם רכים. צלו את החלפיניו 2-3 דקות מכל צד או עד שהם פריכים-רכים. צלו את הסטייקים, מכוסים, על אש בינונית 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום צריך להראות 145°; מדיום, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
תנו לסטייקים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
חותכים את הפלפלים לרצועות; קוצצים גס את הבצל. פורסים דק את הסטייקים לרוחב הסיבים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מגישים ירקות ובשר על טורטיות; מעל מוגש גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות