קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

פאטה בומבה

פאטה בומבה
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מדינה Pâté (Pâté de Campagne), Pâté (Pate) Maison, ו Oxtail Pâté (Pate) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את הסוכר בסיר בינוני עם 120ml מים רותחים. כאשר ברור, להביא לרתיחה ולמקם מדחום סוכר במחבת.בינתיים, לטאטא את החלמונים עם מיקסר חשמלי עד שמנת. כאשר סירופ הסוכר מגיע 120C, להסיר מן החום בבת אחת. שמור על מקצף מיקסר פועל, לטפטף את הסירופ על החלמונים ופעימה, במלוא מהירות, עבור 3-5 דקות עד שיש לך קצף צהוב מוצק.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מגניב, לטאטא מדי פעם. מחלקים ל-3 חלקים.השתמש בשליש מתערובת זו למתכון מוס אחד, ואז לצנן ולהשתמש בשאר בתוך 2 ימים או להקפיא ב 2 מנות עד 2 חודשים. כדי להשתמש בתערובת הקפואה, להפשיר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להכות קלות עד מתרכך.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם