פאטה בומבה
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מדינה Pâté (Pâté de Campagne), Pâté (Pate) Maison, ו Oxtail Pâté (Pate) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הסוכר בסיר בינוני עם 120ml מים רותחים. כאשר ברור, להביא לרתיחה ולמקם מדחום סוכר במחבת.בינתיים, לטאטא את החלמונים עם מיקסר חשמלי עד שמנת. כאשר סירופ הסוכר מגיע 120C, להסיר מן החום בבת אחת. שמור על מקצף מיקסר פועל, לטפטף את הסירופ על החלמונים ופעימה, במלוא מהירות, עבור 3-5 דקות עד שיש לך קצף צהוב מוצק.
הסר מגניב, לטאטא מדי פעם. מחלקים ל-3 חלקים.השתמש בשליש מתערובת זו למתכון מוס אחד, ואז לצנן ולהשתמש בשאר בתוך 2 ימים או להקפיא ב 2 מנות עד 2 חודשים. כדי להשתמש בתערובת הקפואה, להפשיר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להכות קלות עד מתרכך.