קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אוכמניות

פאי אוכמניות
פאי אוכמניות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. תמורת 1.72 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכסה 10 מנות. מנה אחת מכילה 931 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש סוכר מגורען, מלח כשר, סוכר מגורען וסוכר מגורען. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעתיים ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: כיכר אוכמניות עם סירופ אוכמניות , פאי אוכמניות עם קלתית שקדים מתוקה , ופאי אוכמניות ופטל .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית פאי אחת (23 ס"מ)
3
צפו את תבנית הפאי בכף חמאה. נקו וקחו משטח גדול ושטוח. קמחו קלות את האזור.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער מוגזמיםפירות יער מוגזמים
5 כוסות אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי5 כוסות אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
1
שלבו את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון וטחנו בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את השומן ומקל אחד של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסיפו מעט ממי הקרח והמשיכו לערבב עד שזה נראה כמו חול רטוב. גרדו את דפנות הקערה לפני הוספת מים נוספים וטחנו שוב בפולסים עד שזה מתאחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים את הבצק על משטח מקומח ומגלגלים אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שומן, מקורר וחתוך לקוביות1 כוס שומן, מקורר וחתוך לקוביות
שומן, מקורר וחתוך לקוביותשומן, מקורר וחתוך לקוביות
4
חותכים לשניים. שומרים את החצי השני. בעזרת מערוך, מרדדים את החצי הראשון, עד שיהיה ברוחב של לפחות 10 עד 12 ס"מ מתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ, בעובי של כ-0.6 ס"מ. מרדדים בעדינות את הבצק על מערוך מקומח ומניחים את הבצק בתבנית הפאי. לוחצים אותו לתחתית ולדפנות התבנית. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
רדדו את החצי השני של הבצק לגודל גדול יותר מתבנית הפאי עבור החלק העליון של הפאי. הניחו אותו בזהירות על תבנית אפייה וקיררו אותו במקרר עד שהמילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
בקערה גדולה, ערבבו את האוכמניות, הקמח, החמאה, הסוכר, המלח, גרידת הלימון ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את הריבה והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
מחממים את התנור מראש ל-425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוציאים את תבנית הפאי מהמקרר ומוזגים לתוכה את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מוציאים את הקרום העליון מהמקרר ומקפלים אותו על המערוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
הניחו את הבצק מעל הפאי. חתכו את הקצוות החופפים עד לקבלת תוספת של 3.5 ס"מ. הכניסו את קצוות הקלתית העליונה מתחת לקצוות הקלתית התחתונה, זה מבטל את הצורך בשטיפה עם ביצה. צבטו את החלק העליון כדי ליצור קצוות מחוספסים ואטומים מסביב לכל היקף הפאי. בעזרת חותכן בצק או סכין קטנה, חתכו פתח במרכז הקלתית העליונה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
הכניסו את הפאי למרכז התנור ואפו, ללא הפרעה, במשך 15 דקות. הנמיכו את החום ל-175 מעלות צלזיוס ואפו 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בזמן שהפאי נאפה, ערבבו את הסוכר, המים ומיץ התפוזים בסיר קטן על אש נמוכה. בשלו על אש קטנה עד לצמצום של כמחצית מהסוכר ולצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
פתחו את דלת התנור והוציאו את הרשת מעט החוצה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
יוצקים את התערובת מעל הפאי ולתוך הפתח בחלק העליון של הקלתית. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות צלזיוס ואפים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הוציאו את הפאי מהתנור ותנו לו להתקרר לחלוטין לפני הפריסה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מגישים לצד כדור גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים