קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

פאי אננס IV

פאי אננס IV
פאי אננס IV עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1788 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה של Allrecipes יש 30 אוהדים. אם יש לך קליפת עוגה, ביצים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו אננס Kesari-אננס Sheera-אננס Semolina Halwa-צעד אחר צעד, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, להכות את הביצים עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים בסוכר, מיץ לימון ואננס קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אננסאננס
סוכרסוכר
4
יוצקים לתוך קליפת עוגה ולנקד את החלק העליון עם חמאה. מכסים עם קרום העליון, קצוות crimp לאטום, ולחתוך כמה חריצים עבור פתחי קיטור.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
חמאהחמאה
קרוםקרום
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים 35 דקות יותר, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור