אפרסק ואוכמניות פירור פאי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו פניני טפיוקה, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפרסק אוכמניות פירור עוגה, פאי אפרסק אפרסק פירור, ו אוכמניות אפרסק שמנת חמוצה עוגת פירורים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור מחממים ל 375 מעלות F. חמאה 9 אינץ קרמיקה או צלחת פאי זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
תנור
3
למילוי: טוחנים דק את הטפיוקה במעבד מזון או מטחנת תבלינים, על 1 דקה.
עבור ציפוי: דופק את השקדים, חמאה, שיבולת שועל, קמח וסוכר עד חתיכות קטנות טופס במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
יוצקים את המילוי לתוך הקרום. להתפורר ציפוי מעל מילוי ואופים עד העליון הוא חום זהוב, על 55 דקות. אם לאחר 30 דקות של אפיית הקצוות של הקרום מתחילים חום מהר מדי, לכסות את הקצוות של צלחת העוגה עם רצועות של נייר. לקרר את העוגה במשך 30 עד 40 דקות לפני חיתוך.