פאי אפרסק צ'יפוטלה
פאי צ'יפוטלה אפרסק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 38 קלוריות , 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . אם יש לכם שמנת, מאפה פאי, אפרסקים בסירופ/מיץ בהיר במיוחד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. עוגת אוכמניות אפרסק , פאי אפרסק ומילוי פאי אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מגלגלים מאפה ל-9 אינץ'. צלחת פאי; קצוות חליל. מרפדים מאפה לא דקור בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר.
בינתיים, מסננים את האפרסקים, שומרים מיץ. בסיר קטן מערבבים עמילן תירס ומיץ אפרסקים עד לקבלת מרקם חלק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אפרסקים ופלפל צ'יפוטלה.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת (מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך). מצננים על רשת.
בקערה קטנה, טורפים את חומרי הציפוי.
מגישים עם פשטידה. מקררים שאריות.