קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אפרסק צ'יפוטלה

פאי אפרסק צ'יפוטלה
פאי צ'יפוטלה אפרסק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 38 קלוריות , 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . אם יש לכם שמנת, מאפה פאי, אפרסקים בסירופ/מיץ בהיר במיוחד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. עוגת אוכמניות אפרסק , פאי אפרסק ומילוי פאי אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מגלגלים מאפה ל-9 אינץ'. צלחת פאי; קצוות חליל. מרפדים מאפה לא דקור בעובי כפול של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים בסירופ/מיץ קל במיוחדאפרסקים בסירופ/מיץ קל במיוחד
2
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 קופסאות שימורים (15 אונקיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד2 קופסאות שימורים (15 אונקיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
3
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בינתיים, מסננים את האפרסקים, שומרים מיץ. בסיר קטן מערבבים עמילן תירס ומיץ אפרסקים עד לקבלת מרקם חלק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אפרסקים ופלפל צ'יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
יוצקים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
אופים בחום של 350 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת (מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך). מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בקערה קטנה, טורפים את חומרי הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים עם פשטידה. מקררים שאריות.