פאי בוץ
פאי בוץ לוקח כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 783 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . תמורת 1.57 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש חמאה, גלידת שוקולד, שוקולד ותמצית וניל. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. עם ציון ספoonacular של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את פאי שיפון דלעת עם קלתית שוקולד כפולה , פאי קוקוס "אימפוסיבל" ופאי עוף בסיר עם 4 מרכיבים .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פירורי רקיק וחמאה. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' לא משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה טורפים גלידת שוקולד וגלידת קפה. כף לתוך קרום. מכסים ומקפיאים למשך 8 שעות או ללילה.
לרוטב שוקולד, בסיר קטן, ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הסוכר, המלח והחלב המאודה. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. לְהַפְרִישׁ.
מוציאים את הפאי מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך. מוסיפים סוכר בהדרגה; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מטפטפים שלושה פסים של רוטב שוקולד לתוך שקית מאפה; מוסיפים בזהירות קצפת. מצננים על כל פרוסת פאי.
מגישים עם רוטב השוקולד הנותר.