תמיד כיף שיש עוד מתכון של אסיאתיים, אז תנו הזדמנות ל תאילנדי באביב בשר בקר מוקפץ. במנה עיקרית זו יש 223 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו אפונה, סטייק סינטה עגול, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית נסו שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד מיץ ליים, מים, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בכוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים מחבת גדולה וכבדה (כגון ברזל יצוק) על חום גבוה; מעיל קל עם ספריי בישול. עבודה בקבוצות, אם יש צורך, להוסיף סטייק למחבת חמה בשכבה אחת; לבשל, בלי להסתובב, עד השחמה בצד 1 וכמעט מבושל לחלוטין (1-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.