פאי בשר טחון אגוזי מלך
פאי בשר טחון עם אגוזי מלך עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. תמורת 1.75 דולר למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך הכל 393 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, קמח, בצק (וכמה מרכיבים נוספים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-5 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון כף משתפר של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת תפוחים ואגוזי מלך , ריבועי תפוחים ואגוזי מלך , ובראוניז תפוחים ואגוזי מלך .
הוראות
רפדו תבנית פאי בקוטר 23 ס"מ בבצק; חתכו וגלגלו את הקצוות. בקערה גדולה, טרפו קלות את הביצים.
ערבבו את הסוכר, הקמח והמלח; הוסיפו בהדרגה לביצים. ערבבו פנימה את הבשר הטחון, האגוזים והחמאה; שפכו לתוך הקלתית.
אפו ב-200 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. הנמיכו את האש ל-160 מעלות צלזיוס, אפו 35-40 דקות נוספות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה. קררו לחלוטין. אחסנו במקרר.