קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

שלוש גבינה וארטישוק Calzones

שלוש גבינה וארטישוק Calzones
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלוש גבינה וארטישוק Calzones. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 579 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות, לבן ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו נקניק וארטישוק Calzones, עוף צלוי-ארטישוק Calzones, ו עוף, תרד וארטישוק Calzones (גודל אישי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מפזרים קלות תבנית אפייה כבדה עם קמח תירס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בקערה של מעבד המזון, מוסיפים את לבבות ארטישוק, פקורינו רומנו, ריקוטה, פונטינה, עגבניות מיובשות, מיץ לימון, מלח, פלפל וגרידת לימון. דופק עד משולב וגושי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
באמצעות סכין, לחתוך את בצק הפיצה לרבעים. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לארבעה עיגולים 6 אינץ', כל אחד על 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הבצק עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבוניםחלבונים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
סכיןסכין
5
מניחים רבע מהמילוי בצד אחד של כל מעגל בצק. מקפלים את הבצק על המילוי, ויוצרים חצי מעגל. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד crimp לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים את קלצונה הפרט מוכן על תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
טפטוף calzones עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
8
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. באמצעות סכין חדה, לחתוך חריץ בחלק העליון של כל קלצונה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
אופים עד חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים לצד רוטב עגבניות-בזיליקום מחומם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
רוטברוטב