קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי ג'ורג'יה אפרסק

פאי ג'ורג'יה אפרסק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי ג'ורג'יה אפרסק. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אבקת אפייה, קרקרים מלוחים, קצפת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 20%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי ג'ורג'יה אפרסק, פאי מתוק כמו ג'ורג'יה אפרסק ופאי ג'ורג'יה אפרסק לשניים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
14 קרקרים מלוחים, מרוסקים דק14 קרקרים מלוחים, מרוסקים דק
2
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים את החלבונים עד שהם יכולים להחזיק שיא. מפזרים פנימה בהדרגה את הסוכר, תוך כדי המשך הקצפה של החלבונים לקצף נוקשה. מקפלים פנימה מלוחים, וניל, אבקת אפייה ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים באופן שווה לתוך צלחת פאי לא משומנת בעומק 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד ששיפוד הננעץ למרכזו יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מוציאים מהתנור, ומצננים. הקרום יתנפח וייסדק כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר הקרום מתקרר לחלוטין, מסדרים מעל פרוסות אפרסקים. מכסים בנייר אלומיניום כדי להגן על צבעם עד להגשה. מעל קצפת ממותקת ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.