פאי דובדבנים חמוץ קלאסי עם קרום סריג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים חמוץ קלאסי עם קרום הסריג. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, מי קרח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאי דובדבנים חמוץ קלאסי עם קרום סריג, עוגת דובדבנים קלאסית עם קרום סריג, ו עוגת דובדבנים קלאסית עם קינמון חדורה קוקוס שמן עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, סוכר, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד לגושים קטנים בגודל אפונה.
מוסיפים 5 כפות מי קרח; מערבבים קלות עם מזלג עד שהבצק מחזיק יחד כאשר חתיכות קטנות נלחצות בין קצות האצבעות, מוסיפים עוד מים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק ל 2 חתיכות. טופס כל חתיכה לתוך הכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק לעטוף פלסטיק. מקררים לפחות 30 דקות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
תן לבצק להתרכך מעט לפני היציאה.
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור מחממים ל 218°.
להקציף 1 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה בינונית להתמזג. מערבבים דובדבנים, מיץ לימון, וניל; להפריש.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. עיטור הבצק מעל 1/2 אינץ'.
מרדדים דיסק הבצק השני על משטח משוריין לסיבוב 12 אינץ'. באמצעות סכין גדולה או גלגל מאפה עם קצה מחורץ, לחתוך עשר רצועות 3/4 אינץ ' רחב מן הבצק עגול.
העברת מילוי לצלחת מרופדת בצק, עולה מעט במרכז. נקודה עם חמאה. מסדרים רצועות בצק על גבי מילוי, ויוצרים סריג; רצועת בצק לקצץ מעל 1/2 אינץ'. מקפלים את הקרום התחתון מעל הקצוות של רצועות וקצוות crimp לאטום.
מברשת קרום הסריג (לא קצוות) עם חלב.
מפזרים סריג עם הנותרים 1 כף סוכר.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
לאפות עוגה עד מילוי הוא מבעבעוקרום הוא חום זהוב,מכסה את הקצוות עם צווארון לסכל אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה יותר.
מעבירים פאי למדף ומגניבים לחלוטין.
חתוך טריזים ורב עם גלידת וניל.