קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת פקאן III

פאי דלעת פקאן III
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סוכר חום, קליפת עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת.

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור. מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך את הדלעת
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
3
שכבה: בקערה בינונית לשלב מחית דלעת, 2 כפות סוכר חום, 1 ביצה, שמנת חמוצה, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים תערובת לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
5
להכין פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
6
שכבה: בקערה בינונית, מערבבים סירופ תירס, 1/2 כוס סוכר חום, 3 ביצים, חמאה, וניל, קליפת לימון, מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ תירססירופ תירס
קליפת לימוןקליפת לימון
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים היטב, ואז מערבבים בפקאנים. בזהירות כפית תערובת על שכבת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
פקאניםפקאנים
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים 20-30 דקות נוספות. המילוי יהיה לנשוף מעט, אבל המרכז לא יהיה מוגדר לחלוטין. אפשר להגדיר לפחות שעה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.