פאי דלעת פקאן III
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סוכר חום, קליפת עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור. מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
שכבה: בקערה בינונית לשלב מחית דלעת, 2 כפות סוכר חום, 1 ביצה, שמנת חמוצה, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים עד משולב היטב.
מורחים תערובת לתוך קליפת עוגה.
שכבה: בקערה בינונית, מערבבים סירופ תירס, 1/2 כוס סוכר חום, 3 ביצים, חמאה, וניל, קליפת לימון, מיץ לימון ומלח.
מערבבים היטב, ואז מערבבים בפקאנים. בזהירות כפית תערובת על שכבת דלעת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים 20-30 דקות נוספות. המילוי יהיה לנשוף מעט, אבל המרכז לא יהיה מוגדר לחלוטין. אפשר להגדיר לפחות שעה לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.