פאי הרועים השלישי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פאי הרועים השלישי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.47 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 244 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם גזר, מים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. ציון זה הוא סופר. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים 20 דקות, או עד שהם רכים.
מסננים מים ואז מועכים תפוחי אדמה עם חלב חם ושמן זית עד שהם תפוחים. הניחו בצד.
במחבת טפלון משחימים את ההודו והבקר הטחון.
מוסיפים בצל ומקפיצים 5 דקות.
מוסיפים גזר ומקפיצים 5 דקות נוספות.
מוסיפים מרק בקר לתערובת הבשר ומביאים לרתיחה.
בקערה קטנה מקציפים יחד קורנפלור ומים.
מוסיפים לתערובת הבשר תערובת עמילן תירס ורסק עגבניות. מבשלים עד להסמכה, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים אפונה, מלח ופלפל. מערבבים היטב, ואז כף תערובת לכלי תבשיל של 2 ליטר. למעלה עם תפוחי אדמה, ואז מפזרים גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים.