מנה אחת מכילה 725 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.42 דולר למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, ציפוי גלידת פאדג', סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות פאי חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ובגידה, ו פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים עוגיות מרוסקות וחמאה. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של 9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה. להקפיא 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במיקרוגל, פאדג ' חם ציפוי 5-10 שניות או עד למריחה; מורחים על הצדדים התחתונים ומעלה של קרום. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, חמאת בוטנים וטעם עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה סוכר קונדיטורים; מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. כפית לתוך קרום, מתפשט באופן שווה. מקררים 4 שעות או עד להתייצבות.