פאי חמאת בוטנים מסורתי
עוגת חמאת בוטנים מסורתית דורשת סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 504 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו ביצים, קרום פאי אפוי, חמאת בוטנים שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 2 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. מתכונים דומים: פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות פאי חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ובגידה, ו בראוניז כמהין חמאת בוטנים מסורתיים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. בקערה קטנה חותכים חמאת בוטנים לסוכר הקונדיטורים עד לקבלת פירורים; מפזרים לקרום פאי.
בסיר גדול מערבבים חלב מרוכז ממותק, חלמונים, מים ותערובת פודינג; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. מצננים מעט; מערבבים פנימה שמנת חמוצה. כפית לתוך קרום עוגה מוכן.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עם קרם אבנית במיקסר חשמלי עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם; מקציפים 4 דקות יותר או עד להמסת הסוכר ונוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מורחים על פשטידה, אוטמים בזהירות לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות של מרנג.
אופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב. תירגע. אחסן שאריות מכוסות במקרר.