קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי חמוציות סוכר

פאי חמוציות סוכר
פאי סוכר-חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. מתכונים דומים: חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), עוגיות סוכר חמוציות, ו טארט חמוציות סוכר חום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום הפאי: משמנים תבנית פאי בחמאה. נקה ונקה משטח גדול ושטוח. מקמחים קלות את האזור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
שלב את 5 כוסות הקמח, הסוכר והמלח בקערת מתכת. עבדו את הקיצור בעזרת האצבעות עד שהתערובת כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את מי הקרח וממשיכים לערבב עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים את הבצק על המשטח המקומח וחותכים לשניים. שמור את המחצית השנייה. בעזרת מערוך מרדדים את המחצית הראשונה כך שהיא תהיה רחבה לפחות 4 עד 5 אינץ ' מפח הפאי. מניחים בעדינות את הבצק בתבנית הפאי ולוחצים אותו לתחתית ולדפנות התבנית. צובטים כל עודף בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
מכניסים את התבנית למקרר למנוחה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגלגלים את המחצית השנייה של הבצק לחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים את החמאה במחבת מטגן בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האגסים ומקפיצים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת הציפורן. זורקים ומסירים מהאש להתקרר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שלב את 1 כוס הסוכר הנותרת, מיץ הלימון, סירופ התירס 1, עמילן התירס וגרידת התפוז וערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים את החמוציות וזורקים לציפוי הפירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
באותה מחבת מטגן ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
קולים במהירות, 1 עד 2 דקות, עד שהחמוציות מתרככות מעט והמרכיבים מתמזגים יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
8
שלבו את תערובת האגסים ותערובת החמוציות בקערה והכניסו למקרר, ללא כיסוי, כך שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
להרכבה: מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
יוצקים את המילוי על קרום העוגה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
מוציאים את הקרום העליון מהמקרר ומקפלים אותו על המערוך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
12
מרדדים את הבצק מעל החלק העליון של הפשטידה. צובטים את החלק העליון כדי שהקצוות יהיו מחורצים ואטומים מסביב לפשטידה. השתמש בחותך מאפה או בסכין קטנה כדי לחתוך פתח במרכז החלק העליון. מקפלים את הבצק לאחור כך שייראה כמו דפים פתוחים של ספר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מניחים את הפשטידה במרכז התנור. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס. מבשלים 30 דקות נוספות. מנמיכים את התנור ל 325 מעלות ומבשלים 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים את הפשטידה מהתנור להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
כאשר מקורר, מפזרים את הסוכר מגורען מעל החלק העליון של העוגה, לחתוך לפרוסות, ומגישים עם גלידה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

מרכיבים

4אגסי אנג'ו או בוסק, קלופים, גרעינים וחותכים לפרוסות דקותאגסי אנג'ו או בוסק, קלופים, גרעינים וחותכים לפרוסות דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקית חמוציות טריותשקית חמוציות טריות1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי קרחמי קרח11 קילו קישואים,מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת תפוז טרייהגרידת תפוז טרייה2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק