פאי סוכר-חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. מתכונים דומים: חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), עוגיות סוכר חמוציות, ו טארט חמוציות סוכר חום.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום הפאי: משמנים תבנית פאי בחמאה. נקה ונקה משטח גדול ושטוח. מקמחים קלות את האזור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
3
שלב את 5 כוסות הקמח, הסוכר והמלח בקערת מתכת. עבדו את הקיצור בעזרת האצבעות עד שהתערובת כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את מי הקרח וממשיכים לערבב עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים את הבצק על המשטח המקומח וחותכים לשניים. שמור את המחצית השנייה. בעזרת מערוך מרדדים את המחצית הראשונה כך שהיא תהיה רחבה לפחות 4 עד 5 אינץ ' מפח הפאי. מניחים בעדינות את הבצק בתבנית הפאי ולוחצים אותו לתחתית ולדפנות התבנית. צובטים כל עודף בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מרדדים את הבצק מעל החלק העליון של הפשטידה. צובטים את החלק העליון כדי שהקצוות יהיו מחורצים ואטומים מסביב לפשטידה. השתמש בחותך מאפה או בסכין קטנה כדי לחתוך פתח במרכז החלק העליון. מקפלים את הבצק לאחור כך שייראה כמו דפים פתוחים של ספר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מניחים את הפשטידה במרכז התנור. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס. מבשלים 30 דקות נוספות. מנמיכים את התנור ל 325 מעלות ומבשלים 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים את הפשטידה מהתנור להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
כאשר מקורר, מפזרים את הסוכר מגורען מעל החלק העליון של העוגה, לחתוך לפרוסות, ומגישים עם גלידה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך