קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פאי חמוציות תפוחים

פאי חמוציות תפוחים
פאי חמוציות תפוחים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 196 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. אם יש לכם תפוחי פיפין, סוכר, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. נסו חטיפי פאי חמאת תפוחים, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) מקם את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית זורקים יחד את החמוציות המיובשות, הסוכר, הקמח ופלפל אנגלי.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים פנימה את התפוחים, הברנדי והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
תפוחתפוח
ברנדיברנדי
4
מניחים את הקרום התחתון בתבנית פאי עגולה בגודל 9 אינץ 'כך שתלוי 1 אינץ' מעל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
יוצקים מילוי לתוך הקרום ומכסים בקרום העליון. חותם וחליל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
חותכים חריצים בחלק העליון בעזרת סכין קטנה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 עד 65 דקות, או עד שהתפוחים רכים והקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור