קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי לימון קפוא

פאי לימון קפוא
מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרום קרקר גרהם, תערובת פודינג וניל מיידית, לימונדה להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו פאי לימון קפוא, עוגת קרם לימון קפוא, ו פרוזן פאי לימון פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מקציפים חלב ותערובות פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
תן לעמוד במשך 2 דקות או עד רך להגדיר.
3
להוסיף להתרכז לימונדה; להקציף במשך 30 שניות. מיד לקפל ציפוי מוקצף. כף לקרום. להקפיא עד סט, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן