פאי לימון קפוא
מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרום קרקר גרהם, תערובת פודינג וניל מיידית, לימונדה להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו פאי לימון קפוא, עוגת קרם לימון קפוא, ו פרוזן פאי לימון פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים חלב ותערובות פודינג במשך 2 דקות.
תן לעמוד במשך 2 דקות או עד רך להגדיר.
להוסיף להתרכז לימונדה; להקציף במשך 30 שניות. מיד לקפל ציפוי מוקצף. כף לקרום. להקפיא עד סט, כ -25 דקות.