עוף ספרדי של ויוה מדריד יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 523 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. 44 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו אבקת שום, בצל, ציר עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר מדריד , Viva Panzanella , ו- Viva Las Vanilla Wafer Pudding .
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. חורצים את העוף בקמח לציפוי אחיד. משחימים עוף במחבת כ-2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
שרימפס ענק
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
2
מניחים את העוף בצד ומחממים את שמן הזית הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
שרימפס ענק
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
3
מערבבים פנימה בייקון, בצל ושום ומבשלים עד שהבצל רך והבייקון חום אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
בייקון
4
מערבבים פנימה תמרים.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
5
יוצקים פנימה את ציר העוף, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הכלאה בין לבין)
6
מחזירים את העוף למחבת. מתבלים באבקת צ'ילי, אבקת שום, מלח, פלפל וטימין. מכסים וממשיכים לבשל 15 דקות על אש נמוכה, או עד שמיצי העוף מתבהרים.
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כאשר משלבים יין עם מאכלים ספרדיים, מדוע שלא תפעל לפי הכלל 'מה שגדל ביחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלבריניו ליין לבן ועל גרנאצ'ן וטמפרניו לאדום. היין Matchbook Tempranillo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גפרורים יין טמפרניו
ארומטיות בולטת של פטל בשל ושזיף עשיר מובילות לטעמים מפתים של אדמה, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך בחיך האדום המפתה הזה בעל גימור בהיר המתבקש לגימה נוספת מהיין בעל המבנה הדק הזה.