פאי לימון קפוא
פאי לימון קפוא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 214 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 54 סנט למנה מנות. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חמאה, רכז לימונדה, תוספת מוקצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11%, וזה לא כל כך מצוין. פאי לימון קפוא, פאי קרם לימון קפוא ופאי פאי לימון קפוא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים בקערה את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על התחתית ובמרחק של 1 אינץ' במעלה הצדדים של 6 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהקרום שחום קל. מצננים את הקרום לחלוטין על רשת.
למילוי טורפים בקערה רכז לימונדה וצבע מאכל אם רוצים למשך 30 שניות. כף גלידה בהדרגה ומערבבים. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. כף לתוך קרום מוכן. מקפיאים עד למוצק, כשעתיים.
מוציאים מהמקפיא 10-15 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בקליפת לימון אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Lexème Pinot Noir. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![לקסם פינו נואר]()
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק